Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

HIT! Bali - Oktobar vol. 2 - 2019 - RASPRODATO!

899 €

Prevoz:

avionom

12 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

INDONEZIJA

BALI - Oktobar vol. 2 - 2019

 

*** Avio takse uračunate u cenu! ***


12 dana /9  noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI: Oktobar 2019.

 

INDONEZIJA je ostrvska država u jugoistočnoj Aziji, u području ekvatora. Prostire se na većem delu Malajskog arhipelaga, između Indokine, Australije, Indijskog i Tihog okeana. Indonezija je najveći arhipelag na svetu sa 18.000 ostrva, najdužom morskom obalom i najbolje sačuvanim koralnim grebenom. Glavni grad je Džakarta. BALI - slikovito tropsko ostrvo u Indoneziji. Jedinstvena mešavina bujne vegetacije, dugih peščanih plaža, visokih vulkana i tropskih džungli. Glavni grad ostrva je Denpasar.

 

HOTELI NA BALIJU:

Ibis Bali Legian Street 3*http://www.ibis.com/gb/hotel-9039-ibis-bali-legian-street-/index.shtml

Hotel se nalazi u ulici JalanRaya Legian, u blizini mnogobrojnih prodavnica, 1km od plaže Double SixBeach i 1.2km od plaže Legian Beach (prelaze seulice), u regijiLegian, 4kmod centra Kute, 8km od aerodroma, 11kmod centra Denpasara. Hotel raspolaže sa 106 soba; ima trepezariju za doručak, bar, mali spoljašnji bazen na poslednjem spratu hotela, sobu za sastanke. Pristup wifi internetu (doplata).

Svaka standardna soba je malih površina (ukupno do17m2), ima kupatilo sa tušem, klimu, sef, TV, mini cooler/mini frižider za rashlađivanje pića (mini bar uz doplatu),fen za kosu, policu za odlaganje stvari.Doplata za doručak. Doručak je kontinentalni, serviran po principu švedskog stola, samoposluživanje. Hotel je namenjen gostima koji se opredele za ekonomičani i skroman smeštaj.

Mercure Bali Nusa Dua 4*www.accorhotels.com/gb/hotel-8006-mercure-bali-nusa-dua/index.shtml

Hotel se nalazi u regiji Nusa Dua, 950m od plaže, 14km od aerodroma, 20km od glavnog grada Denpasar. Budžet hotel. Raspolaže sa ukupno 200 soba, ima restoran, bar, spoljašnji bazen na dva nivoa i delom za decu, fitnes, masažu, menjačnicu, servis za pranje veša (doplata), pristup wifi internetu (doplata). Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Mercure Kuta Bali 4*https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3713-mercure-kuta-bali/index.shtml

Hotel se nalazi u regiji Kuta, u blizini mnogobrojnih prodavnica, restorana i barova, 100m od gradske plaže Kuta (prelazi se ulica), 800m od centra Kute, 4km od aerodroma, 7km od centra Seminyak, 2km od centra Legian. Hotel raspolaže sa 130 soba, ima restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, spa centar (doplata), salu za sastanke, menjačnicu, servis za pranje veša (doplata).

Svaka soba ima kupatilo (tuš), terasu ili verandu, TV, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, pristup wifi internetu (doplata).Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola.

Hotel Ize Seminyak 4*http://www.ize-seminyak.com/

Hotel se nalazi u mestu Seminyak, u blizini mnogobrojnih barova, restorana, prodavnica, 7km od aerodrome Ngurah Rai, 5km od centra Denpasara, 950m od gradske plaže (prelaze se ulice).Hotela raspolaže sa 80 soba; ima restoran "Meja", bar "Single Malt", bar kraj bazena, spoljašnji bazen (tipa infinity) na poslednjem spratu hotela-namenjen svim gostima, fitnes, biblioteku.Svaka soba Deluxe ima kupatilo, klimu, mini frižider (mini bar uz doplatu), pristup wifi internetu (doplata), sef, LED TV sa satelitskim programom.Svaka soba tipa Deluxe Jaccuzzi ima kupatilo sa hidromasažnom kadom, klimu, mini frižider (mini bar uz doplatu), pristup wifi internetu (doplata), sef, LED TV sa satelitskim programom.Svaka soba tipa Club room se nalazi na 7. spratu hotela, ukupne površine sa kupatilom i terasom do 40m2; ima kupatilo sa tušem, klimu, mini frižider (mini bar uz doplatu), pristup wifi internetu (doplata), sef, LED TV sa satelitskim programom. Gosti hotela smešteni u sobama tipa Club room imaju besplatno pranje veša - do 5 komada dnevno. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.Napomena: u neposrednoj blizini hotela se nalazi objekat u izgradnji/fazi renoviranja. Mogućnost buke.

Grand Inna Kuta 4*http://www.grandinnakuta.com/

Hotel balinežanske arhitekture i dekora, 50m od peščane plaže (šetalište deli hotel od plaže), u blizini prodavnica i restorana, 5km od aerodroma.

Hotel raspolaže sa322 sobe raspoređene u više hotelskih zgrada u paviljonima Bali Wing (tradicionalan dekor) i Beach Wing (novija zgrada, moderan dizajn soba); ima restoran, bar, snek bar, 2 spoljašnja bazena, wellness, stoni tenis.Svaka soba superior garden view, se nalazi u hotelskoj zgradi Bali Wing; ima kupatilo (tuš), klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef, pristup wifi internetu (doplata). Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Grand Mirage Resort 5*www.grandmirage.com

Hotel se nalazi naplaži i poluostrvu Tanjug Benoa,okružen tropskim vrtom. Udaljen je 30km odglavnog grada Denpasar, 12km od aerodroma. Ima ukupno 310 soba, spoljašnji bazen, Spa i Thallaso centar, 4 restorana, 3 bara, masažu, fitnes, saunu, teren za tenis, salu za sastanke, igralište za decu, mini klub, bilijar, menjačnicu. Svaka soba ima kupatilo, verandu iliterasu, klimu, telefon, SAT TV telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), fen za kosu, sef, ketler. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Ayodya Resort Bali 5*www.ayodyaresortbali.com

Hotel na peščanoj plaži Nusa Dua, 15km od aerodroma, 30km od Denpasara. U okviru hotelskog kompleksa Ayodya Resort Bali se nalazi hotelski deo Ayodya Palace-koji pruža više privatnosti (doplata za boravak). Hotel je okružen tropskim vrtom sa prelepim kamenim skulpturama, vodopadima i lagunom, u blizini golf terena. Hotel raspolaže sa 537 soba, ima 5 restorana, 2 bara, snek bar kod bazena, spoljašnji bazen u obliku lagune, fitness, spa centar (doplata: parno kupatilo, sauna, masaža), klub za decu "Camp Ananda", 2 teniska terena, squash teren, mini golf, biznis centar, salu za sastanke, svečanu salu za koktele (do 600 učesnika), prodavnice. Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata). Svaka soba ima kupatilo (tuš), terasu ili verandu, klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Nusa Dua Beach& Spa 5* www.nusaduahotel.com                                          

Hotel okružen bujnim tropskim vrtomnaplaži Nusa Dua, u blizini golf terena. Udaljen je30km od centra Denpasara, 12km od aerodroma. Hotel ima ukupno 380 soba, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, 5 restorana, 4 bara, spa centar-đakuzi, fitnes, teren za tenis, saunu, salon lepote, frizerski salon,mini klub i igralište za decu, više sala za sastanke, servis pranja veša, prodavnice. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, telefon,TV, mini frižider (mini bar uz doplazu), fen za kosu, ketler, sef. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Grand Hyatt Bali 5*www.bali.grand.hyatt.com                                                 

Hotel na plaži Nusa Dua, okružen prelepim vrtom sa ukrasnom fontanom i lagunom.Udaljen je 3km od Geger plaže, 9km od Jimbarana, 14km od Kute,12km od aerodroma, 30km od Denpasara. Hotel ima ukupno 636 soba, 5 spoljašnjih bazena od kojih je jedan u obliku lagune, jedan u obliku krivudave reke, 5 restorana, 3 bara, spa centar, salon lepote, saunu, masažu, fitnes, dečiji klub "Camp Hyatt", 2 terena za squash, 2 teniska terena, više sala za sastanke. Svaka soba tipa Grand je u prizemlju, ima kupatilo, klimu,verandu, telefon, TV, mini frižider(mini bar uz doplatu),sef, bade mantil, pristup internetu (doplata), fen za kosu. Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Inaya Putri Bali 5*https://inayaputribali.com/

Putnici mogu uživati u ugodnom boravku u jednoj od 460 soba. Do većine etaža se može doći liftom. Usluge kao što su sef i bankomat osiguravaju ugodan boravak. Bežični pristup internetu u javnim prostorima omogućava gostima da ostanu povezani. Među kulinarskim opcijama u hotelu su restoran, trpezarija i bar. Dostupne su razne prodavnice, uključujući i suvenirnicu. Tu je i vrt. Oni koji dolaze vlastitim vozilom mogu ih ostaviti na parkiralištu objekta. Dodatne usluge uključuju poslugu u sobu i uslugu pranja veša.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

 (Avio takse uračunate u cenu!)

HOTEL /Kategorija

Usluga

Tip sobe

Polazak-Povratak

20.10.-31.10;

9 noći

IBIS BALI LEGIAN STREET 3*

ND

Standard

899

MERCURE BALI NUSA DUA 4*

ND

Superior
Garden View

965

MERCURE KUTA BALI 4*

ND

Standard

1115

GRAND INNA KUTA 4*

ND

Deluxe

1115

IZE SEMINYAK 4*

ND

Deluxe

1155

GRAND MIRAGE RESORT 5*

ND

Deluxe Garden

1259

AYODYA RESORT BALI

ND

Standard

1325

INAYA PUTRI BALI 5*

ND

Deluxe

1289

NUSA DUA BEACH & SPA 5*

ND

Premier room

1389

GRAND HYATT BALI 5*

ND

Grand room

1535

Legenda tabele:NA-najam sobe, bez ishrane, ND - noćenje sa doručkom

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Denpasar-Istanbul-Beograd kompanijom Turkish airlines, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte :oko366,39EUR po osobi: (aerodromske takse, YQ(puna skraćenica:YQAC)taksa - aviokompanijska doplata za slučaj poskupljenja goriva, troškovi izdavanja avio karte). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 9 noćenja, izabrane usluge u izabranom hotelu na Baliju.
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča/predstavnika na Baliju, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazakana Baliju.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Izlazna taksa na Baliju - ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (protivvrednost oko 15 USDpo osobi u lokalnoj valuti /200.000 IDR/plaćanje na aerodromu,aerodromskim službama, prilikom povratka iz Indonezije)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplataavansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 danapre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 danapre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN INDONEZIJA/ Bali:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40