baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Heritage Awali Golf & SPA Resort 5* - Mauricijus 2019

1549 €

Prevoz:

avionom

9 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Heritage Awali Golf & SPA Resort 5* - Mauricijus 2019


9 dana / 7 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI: četvrtkom


"Čini mi se da je prvo nastao Mauricijus, tek onda Raj " - napisao je Mark Tven 1896. godine

Mauricijus je tropsko ostrvo na afričkom kontinentu, u južnom delu Indijskog Okeana, 900km istočno od Madagaskara, sa 330 km obale, koju okružuje koralni greben. Zajedno sa Reunionom i Rodriguezom pripada Maskarenskim ostrvima; arhipelag je formiran nizom vulkanskih erupcija. Ugodna tropska klima, duge peščane plaže, očaravajuća priroda, gorske stene, tirkizno plavo more, mnogobrojni vodopadi, lepota bogatog podvodnog sveta, odlična gastronomija su razlog sve veće popularnosti Mauricijusa. Mesto gde se nalaze brojni uređeni parkovi, botanički vrtovi sa tropskim biljkama i uspomena na izumrlu pticu Dodo. Raznolika kolonijalna prošlost se odrazila na kulturu Mauricijusa koja je mešavina holandske, francuske, indijske i kreolske. Glavni i najveći grad je Port Louis, koji se nalazi na severozapadu zemlje. Klima na ostrvu je tropska, godišnja doba su suprotna evropskim. Najtopliji meseci su letnji, odnosno period od novembra do aprila, kada temperatura dostiže do 35C; dok je zimi, od maja do decembra, prosečna dnevna temperatura oko 25C, noćna do 15C. Kratki tropski pljuskovi mogu padati tokom cele godine. Mauricijus je jedna od omiljenih destinacija za ljubitelje ronjenja i jedrenja; romantična putovanja. Zabava na ostrvu je koncentrisana u glavnom gradu i na severnoj obali ostrva, u Grand Baie, gde se nalaze mnogobrojni restorani, noćni klubovi i barovi.

Opis hotela:

Heritage Awali Golf & Spa Resort 5*                              

www.heritageresorts.mu/en/awali/

Hotel tradicionalne arhitekture na južnoj obali Mauricijusa i peščanoj plaži Bel Ombre (delovi sa koralnim grebenom), pored hotela Heritage Awali Le Telfair i golf terena sa 9 i 18 rupa (površine 100 hektara). Udaljen je 43 km od aerodroma, 50km od glavnog grada Port Luis, 46km od grada Mahebourg, 42km od mesta i plaže Flic en Flac, 49km od Blu Bay. Gostima hotela su dostupni pojedini sadržaji susednog Heritage Le Telfair 5*: na raspolaganju je ukupno 12 restorana i barova, spoljašnji bazen, spa centar "The Seven Colours Spa Village" (doplata: na površini 3000m2, okružen tropskim vrtom; 2 parna kupatila, masaža, sauna, bazen sa hladnom vodom, hidromasaža, frizerski salon, salon lepote); fitnes, klub za decu, 2 teniska terena, bilijar, stoni tenis, room service (doplata). Mogućnost bavljenja mnogobrojnim sportovima na vodi (doplata). Pristup wifi internetu (bez doplate isključivo kraj bazena, u Zenzi baru, Infinity Blue snek baru, na plaži).

Hotel ima 154 sobe, raspoređene u više hotelskih jednospratnih paviljona. Svaka soba ima kupatilo sa odvojenom kadom i tuš kabinom, klimu, ventilator na plafonu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar bez doplate za selekciju pića koja se dopunjuje jedan put dnevno, dodatno piće iz mini bara uz doplatu), fen za kosu, sef, pristup wifi internetu (doplata). Sve sobe su namenjene nepušačima. Sobe u prizemlju imaju verandu; sobe na spratu imaju terasu. Sobe tipa Deluxe Garden View su površine do 52m2, nalaze se u prizemlju, imaju verandu.

ALL INCLUSIVE: Ukupno 5 restorana i 1 bar pružaju uslugu ishrane i pića u okviru all inclusive. Ostali restorani i barovi- konzumacija uz doplatu.

Uključeno u all inclusive:

Ishrana:

Doručak-glavni restoran "Savana"/švedski sto,

Ručak-restorani: "Amafrooty"-u blizini bazena/švedski sto, Infinity Blue u blizini plaže/set meni, C beach Club/set meni (selekcija pića 10h-24h),

Užina: Zenzi bar (16h do 18h-kolači i čaj), Ice Cream Kiosk (sladoled 12h do 18h),

Večera-"Zafarani"-samo za odrasle/set meni, "Infinity Blue"/set meni, "Kuzini", "Savana"-glavni restoran,/švedski sto, "C Beach Club".

Pića: selekcija alkoholnih i bezalkoholnih lokalnih i pojedinih uvoznih pića, selekcija pića iz mini bara-svakodnevna dopuna-ne uključuje dodatnu narudžbinu.

Dress code u hotelu je obavezan (formalan način odevanja tokom obroka). Doručak je na bazi švedskog stola. Ručak i večera su servirani, na bazi set menia /izbor jednog glavna jela/ ili na bazi švedskog stola.

Mogućnost doplate za PREMIUM ALL INCLUSIVE. Dodatno: jedan spa tretman iz selekcije odabranih 45min dnevno (ne uključuje tretmane na dan dolaska i dan odlaska), piće iz mini bara sa uključenim vinom, jedna večera tokom boravka u "La Boma", porcija jastoga za večeru u restoranu Infinity Blue- jedan put tokom boravka, ručak a la carte u Golg klubu.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: prema tabeli u EUR

Usluga

Tip sobe

Polazak-Povratak

MART APRIL

MAJ

JUN

JUL

AVGUST

7 noćenja

AI

Deluxe Garden View

OD 1945

OD 1549

OD 1549

OD 1549

OD 1549

OD 1549

Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom, PP-polupansion (doručak+večera), AI-all inclusive

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Mauricijus-Amsterdam-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na Mauricijusu, usluge prema tabeli.
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča, na engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija).
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 393 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka na Mauricijusu.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Doručak poslednjeg dana boravka, 9. dan aranžmana
 • Nepomenute usluge.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

 

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Mauricijus:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 32 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 31 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 80% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016