Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Grand Park Kemer Hotel 5* Kemer leto 2020

Popust 27%

Važi do 30.09.2020.

659 €

Prevoz:

avionom

8 dana

Položaj hotelanalazi se u regiji Beldibi. Udaljen je oko 10km od centra Kemera i oko 40 km od aerodroma u  Antaliji.

Plaža:Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit.

Smeštaj: Hotel ima ukupno 305 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka.

Standardne sobe  24-27m (max 2 odrasle + 1 dete ili 3 odrasle) 1spavaća soba i 1 kupatilo, sa terasom/balkonom ,pogled kopno ili pogled more.

Family sobe 40m,2 (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle+ dete) 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo sve sobe u anex zgradi su sa pogledom na šumu i imaju francuski balkon). Hotel poseduje i 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom /tuš kabinom, fen, klimu, tepih ili pločice, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef , SAT TV i muzički kanali.

 Hotelski sadrzaj :Glavni restoran hotela na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - italijanski restoran, Barbeque restoran, lobi bar, barovi pored bazena i na plaži. Wi-fi je besplatan u celom hotelu.Otvoreni i zatvoreni bazeni u hotelu  za decu i odrasle, dva tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji show program, mini klub za decu od 4-12 godina, uz različite programe tokom dana i uveče, mini disko, dečje igralište.

Uz doplatu: sportovi na vodi, masaža, SPA i Welness centar, bilijar, igraonica. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, rent-a-car, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igre.

Usluga:All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića 10-24h, sladoled u određenim satima, diet i dečji bufe u glavnom restoranu. UAI koncept ne uključuje:  uvozna pića, specijalna vina,    flaširana pića, energetska pića, sveže voćne sokove, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu, pića u disko klubu posle 24:00h.

 

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Avionom

TERMIN/USLUGA
19.9.
-
26.9.
26.9.
-
3.10.
3.10.
-
10.10.
BROJ NOĆENJA
7
7
7
LET DOSTUPAN
DA
NE
DA
STANDARD LAND VIEW - AI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
909
769
659
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
719
619
539
I DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
0
0
I DETE 2- 6 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
259
259
I DETE 6- 12 GOD. (SA 2 ODRASLE)
599
529
469
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
1219
1009
849
STANDARD SEA VIEW - AI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
929
779
669
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
739
629
549
I DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
0
0
I DETE 2- 6 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
259
259
I DETE 6- 12 GOD. (SA 2 ODRASLE)
609
539
479
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA
1249
1029
869
FAMILY - AI
PAKET ARANZMAN PO OSOBI
1259
X
X
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA
329
X
X
I I II DETE 0-2 GOD. (SA 2 ODRASLE)
0
X
X
I I II DETE 2- 12 GOD. (SA 2 ODRASLE)
259
X
X
I DETE 0-2 GOD. (SA 3 ODRASLE)
0
X
X
I DETE 2- 12 GOD. (SA 3 ODRASLE)
259
X
X
PAKET ARANZMAN CETVRTA OSOBA
329
X
X

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

 

CENA  PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

- Čarter let na relaciji Beograd-Antalija-Beograd sa kompanijom Air Serbia/Aviolet (na carter letovima kompanije Air Serbia/Aviolet u cenu karte uracunat je iskljucivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (tezine do 23 kg) i jedan rucni prtljag po osobi tezine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV).Svaki kilogram preko dozvoljene tezine se naplaćuje pri cekiranju. Na aerodromu Antalija STROGO se pridrzavaju ovih pravila prilikom povratka). Vise informacija na www.aviolet.rs

- Smestaj u odabranom hotelu 7 I 10 nocenja na bazi izabrane usluge iz tabele

- Grupni povratni transferi aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija

- Usluge predstavnika organzatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji

- Organizaciju putovanja

-Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 37,40 Eur (aerodrom Beograd - 21,42 Eur, aerodrom    

 Antalija - 15Eur, RF taksa - 0.98 Eur). Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska  

 na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse

-Doplatu za gorivo YQ taksa - 10 Eur (iznos doplate za gorivo je podložan promeni do plaska na

 put.). Takse ne plaćaju deca od 0-2 god.

 

CENA PAKET ARANŽMANA NE OBUHVATA:

-Troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja ( DDOR sa COVID pokricem, vise informacija u agenciji)

-Individualne troškove putnika i fakultativne izlete

 

NAPOMENE:

PAKET ARANZMAN (HOTEL + AVION + TRANSFER+AERODROMSKE TAKSE + YQ TAKSA -DOPLATA ZA GORIVO): cena je po osobi, naznačena je u tabeli u EUR (dinarsko plaćanje), pojedinačno za svaki objekat, termin i uslugu.

Dodatni popusti se odnose i obračunavaju na sve osobe (odrasle ili decu) koja podležu naplati smeštaja, avio prevoza i transfera.
Dodatni popusti se ne odnose na osobe koje ne plaćaju smeštaj u hotelu (deca), već samo plaćuju avio prevoz i transfer.


VAZNE NAPOMENE COVID-19 PROCEDURE TURSKA:


- U skladu sa trenutnom situacijom u vezi sa pandemijom virusa CORONA sve zemlje su usvojile protokole i pravila ponašanja u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Putnici se pozivaju na ličnu odgovornost uz molbu da se sve mere i pravila ponašanja poštuju u potpunosti kako bi se sačuvalo lično zdravlje, kao i zdravlje svih ostalih ljudi iz okruženja.

-Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na aerodromu u Beogradu se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion. Takodje se vrsi beskontaktno merenje temperature po sletanju na aerodrom u Antaliji. Ukoliko neko ima povišenu temperaturu odmah na aerodromu mu rade test besplatno.

-Mere fizičke i socijalne distance će biti primenjene na svim destinacijama u svim segmentima tako da osobe koje ne pripadaju istoj grupi putnika (porodice, osobe koje putuju zajedno) zadrže rastojanje od najmanje 2 m. Moguće je da će biti sprovedeno nasumično testiranje putnika na destinaciji.
Sredstva dezinfekcije će biti dostupna na svim javnim punktovima objekata (aerodromi, hoteli i sl.).
Biće primenjeno često provetravanje zatvorenih prostorija, kao i upotreba klima uređaja sa redovnim uplivom svežeg vazduha.

-Provetravanje vozila kao i dezinfekcija svih kontaktnih površina će se obavljati između korišćenja.
Na bazenima i plažama obavezna je dezinfekcija ležaljki i suncobrana posle svake upotrebe. Predviđeno je rastojanje između suncobrana od 4 m i rastojanje između ležaljki od 2 m. Hlorisanje bazena i drugih vodenih površina će biti u skladu sa dozama propisanim od stane Svetske zdravstvene organizacije. Preporučuje se nošenje sopstvenih peškira za plažu.

-U hotelskim objektima primenjivaće se sve mere i protokoli kako bi se klijentima omogućio bezbedan boravak. Obavezno je nošenje zaštitnih maski kompletnog osoblja. Svo osoblje je prošlo specijalnu obuku u cilju što manjeg kontakta sa gostima. Prijava u hotel biće sprovedena uz minimalni kontakt. U slučaju da se primete simptomi bolesti, biće primenjeni svi protokoli predviđeni za te situacije. Obavezna je dezinfekcija ključeva i kartica. U nekim objektima biće moguće beskontaktno elektronsko prijavljivanje i odjava na recepciji. U restoranima i barovima je obavezno rastojanje između stolova od 2 m. U objektima gde je predviđena ishrana po principu samoposluživanja biće postavljene zaštite barijere, a osoblje će servirati hranu, te niko drugi sem osoblja hotela neće biti u kontaktu sa hranom. Neki objekti će preći na izmenjeni režim posluživanja hrane. Obavezna je dezinfekcija smeštajnih jedinica pre dodeljivanja novim gostima. Mini klubovi za decu će raditi sa ogrančenim kapacitetima ili neće raditi uopšte. Održavanje higijene smeštajnih jedinica će biti rađeno po zahtevu gosta kako bi se smanjili kontakti sa osobljem.

-Svi objekti zadržavaju pravo izmene servisa ili ukidanje pojedinih servisa koje pružaju, u cilju sprovođenja mera bezbednosti preporučenih od strane Svetske zdravstvene organizacije. Svi opisi objekata iz ponude Travellanda su pravljeni u trenutku objavljivanja programa putovanja za leto 2020 i informativnog su karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se mere sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

VAZNE NAPOMENE:

-Svaka promena ili dopuna prvobitne rezervacije (ime, prezime, datum rođenja, promena tipa smeštaja...), a nakon isteka odeređenog hotelskog popusta za rane rezervacije, smatra se otkazom rezervacije od strane putnika i može biti odbijena od strane hotela. U tom slučaju primenjivaće se troškovi otkaza prema Opštim uslovima putovanja

- Putnici, državljani Srbije, koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, u Tursku mogu putovati bez viza, ali pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

-Gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

-Uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

 

 VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40