baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

ŠOK AKCIJA! Fave Kuta Square Bali 3* - 27. mart Bali 2019

469 €

Prevoz:

avionom

12 dana

INDONEZIJA

BALI


12 dana / 9 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLAZAK: 27. mart 2019.

 

ŠOK AKCIJA: PLATI AVIO KARTU+TRANSFERE = DOBIJAŠ SMEŠTAJ U HOTELU GRATIS!

*** SAJAMSKI POPUST 50 € PO REZERVACIJI DO 24.02. ***

*Minimum/maksimum 2 osobe po prijavi.

 

INDONEZIJA je ostrvska država u jugoistočnoj Aziji, u području ekvatora. Prostire se na većem delu Malajskog arhipelaga, između Indokine, Australije, Indijskog i Tihog okeana. Indonezija je najveći arhipelag na svetu sa 18.000 ostrva, najdužom morskom obalom i najbolje sačuvanim koralnim grebenom. Glavni grad je Džakarta. BALI - slikovito tropsko ostrvo u Indoneziji. Jedinstvena mešavina bujne vegetacije, dugih peščanih plaža, visokih vulkana i tropskih džungli. Glavni grad ostrva je Denpasar.


https://www.favehotels.com/en/hotel/view/37/favehotel-kuta-square

Hotel je centralno lociran u mestu Kuta, na oko 5 minuta hoda od čuvenog art marketa, 3 minuta hoda od Matahi Square Mall-a, 10 minuta od Waterbom i Discovery tržnog centra. Hotel ima recepciju, restoran, bar, bežični internet, bazen na otvorenom. Sobe sustandarndo opremljene, kupatilo (T/WC), fen, TV, telefon. Usluga je na bazi najma (samo noćenje)

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

ŠOK AKCIJA: PLATI AVIO KARTU+TRANSFERE=DOBIJAŠ SMEŠTAJ U HOTELU GRATIS!

*Minimum/maksimum 2 osobe po prijavi.

Cena aranžmana po osobi, u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

 

HOTEL /Kategorija

 

 

Usluga

 

Tip sobe

Polazak-Povratak

27.03.-06.04.2019

MIN/MAX 2 PAX

9 noćenja

FAVE KUTA SQUARE BALI 3*

NA

Standard

469

Legenda tabele: NA-najam sobe, bez ishrane

 

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Denpasar-Doha-Beograd, sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča/predstavnika na Baliju, na engleskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
 • Troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO - obezbedjuje agencija Travelland bez doplate:

 • Smeštaj u dvokrevetnojstandardnojsobi, na bazi 9 noćenja, usluge najam sobe-bez ishrane, u hotelu Fave Kuta Square Bali 3*,na Baliju.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse sa YQ taksama i troškovima izdavanja karte :oko 318 EUR po osobi: (62eur aerodromske takse, 246 eur YQ(puna skraćenica:YQAC)taksa - aviokompanijska doplata za slučaj poskupljenja goriva, troškovi izdavanja avio karte 10 eur). Aerodromske takse su obavezne i podložne promeni, do dana polaska na putovanje. Iznos YQ takse i troškova izdavanja avio karte su nerefundabilni).
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazakana Baliju.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Izlazna taksa na Baliju - ukoliko je plaćanje takse još uvek na snazi (protivvrednost oko 15 USDpo osobi u lokalnoj valuti /200.000 IDR/plaćanje na aerodromu,aerodromskim službama, prilikom povratka iz Indonezije)
 • Nepomenute usluge.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN INDONEZIJA/ Bali:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 75% od ukupne cene aranžmana,na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmanana ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016