baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Constance Ephelia Seychelles 5* - Sejšeli 2019

1749 €

Prevoz:

avionom

10 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Constance Ephelia Seychelles 5* - Sejšeli 2019

 

10 dana / 7 noćenja, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI

 

SPECIJALNA PONUDA!  - U CENU URAČUNAT POPUST 30%

 

U nastavku Vam predstavljamo ponudu za Sejšele.

U pitanju su indiviidualna putovanja, mozete sami birati i datume polaska i odlaska, duzinu odmora , hotelski smestaj kao i destinnaciju koju zelite posetiti. Budite kreatori svog odmora!

Hotel se nalazi na zapadnoj strani ostrva Mahe; na padini iznad dve peščano-stenovite plaže; okružen tropskim vrtom, šumom i brdima. Udaljen je 20km od grada Viktorija, 25km od aerodroma. Hotel raspolaže sa 224 sobe i 52 vile koje su raspoređene u više prizemnih i jednospratnih hotelskih bungalova. Ima 5 restorana (1 glavni i 4 a-la-carte), 5 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar sa Shiseido tretmanima i 2 spoljašnja bazena, yoga paviljon, saunu, parno kupatilo, masažu, đakuzi, fitnes, dečiji klub, igralište, teniski teren, skvoš teren, menjačnicu, salu za sastanke, servis za pranje veša. Svaka soba Junior suite se nalazi u prizemlju, (površine oko 62m2) ima kupatilo (klizni paravan deli kupatilo od sobe, toilet-WC je odvojen), klimu, ventilator, verandu, LCD TV, DVD i CD, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup internetu (doplata). Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak i večera se serviraju u glavnom restoranu, po principu švedskog stola-samoposluživanje.

www.epheliaresort.constancehotels.com

Sejšeli su ostrvska država u zapadnom delu Indijskog Okeana, severoistočno od Madagaskara i 1000 morskih milja od istočne obale Afrike. Arhipelag Sejšela se sastoji od preko 115 granitnih i koralnih ostrva, od kojih je samo 33 naseljeno. Najveća ostrva Sejšela su: ostrvo Mahe,na kojem se nalazi  istoimeni međunarodni aerodrom i najmanji glavni grad na svetu, Viktoria, mnogobrojni hoteli, peščane plaže boje vanile, plantaže čaja i botanički vrtovi;  Praslin ostrvo kokosovih palmi "Coco de Mer";  La Digue-ostrvo jedinstvene prirode sa 11 plaža; Cousin poznato kao Ptičije ostrvo, zbog miliona ptica koje ga godišnje posete; dom je najvećih kornjača na svetu Esmeraldi.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

Cena aranžmana po osobi 10 DANA/7 NOĆENJA , u dvokrevetnoj sobi: 2.999,00 dinara + devizni deo prema tabeli u EUR

HOTEL MALDIVI/Kategorija

Transfer-prevozno sredstvo

Usluga

Tip Sobe

 MART

10D/7N

 APRIL

10D/7N

 MAJ

10D/7N

 JUN

10D/7N

 JUL

10D/7N

 AVGUST

10D/7N

 Constance Ephelia

Seychelles 5*

PP

 

FB

TROPICAL GARDEN

 

TROPICAL GARDEN

OD 1749

 

OD 1989

OD 1909

 

OD 2169

OD 1749

 

OD 1989

OD 1829

 

OD 2059

OD 2099

 

OD 2369

OD 2099

 

OD 2369

Legenda tabele: ND-doručak, PP-polupansion (doručak-večera), FB-pun pansion (dorucak-rucak-vecera)

 

U ponudi agencije Travelland preko 128 hotela, svih kategorija, na Sejselima!

 

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

 

Cene su izražene u €, plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti. Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.


 

UZ DOPLATU - prilikom rezervacije - Mogućnost izbora:

 • različite dužine boravka u odnosu na datum u tabeli i programu putovanja
 • smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu u drugom tipu sobe, u odnosu na navedeni u tabeli
 • izbora pansionske ishrane
 • putovanja avio kompanijom po izboru, izbora klase sedišta.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Mahe-Doha-Beograd (važi do popunjenosti sedišta najpovoljnije ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 30 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.(Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag). Cene su radjene na osnovu promotvne klase na avio komapniji, u slujau da nema tih raspolozivh klasa, putovanje je moguce realizovati uz odredjene doplate do naredne sledece raspolozive klase ili je moguce prebacivanje na  drugu raspolozivu avio kompaniju.
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 7 noćenja izabranih usluga u izabranom hotelu na Sejšelima.
 • Boravišna taksa u hotelu.
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • Aktuelne promocije i popusti u hotelu.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse (ukupno oko 345 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Transfer od aerodroma do hotela i nazad
 • Nepomenute usluge.

PLAĆANJE I USLOVI OTKAZA ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 90% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 90% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju15 danapre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN Sejšelima:

 ZA HOTELE SA SPECIJALNOM PONUDOM

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do45 danapre početka putovanja, zadržava se iznos od90%ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmanaod 44 danapre početka putovanjado 1 danpre početka putovanja, i nadan putovanja: zadržava se100%od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 58/2020 A40

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016