Slična putovanja

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 9:00 - 20:00

Subota: 9:00 - 15:00

Nedelja: ne radimo


Povežite se sa nama
Travelland na Youtube-uTravelland na Facebook-u

Najtraženije

Dubai

Bugarska skijanje 2015

Italija

Prag autobusom

Beč - Šoping autobusom 2014

69 €

Prevoz:

autobusom

5 dana

Ovo putovanje nije aktivno!

Beč autobusom 2014

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od  najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.

Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi. 

Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svetu. Sacher torta je neizbežna stavka pri izboru brojnih poslastica.  Angenehm!

PROGRAM  BROJ 1 / 5 dana / 2 noćenja 

OBILASCI:  Outlet Parndorf  -  Beč  -  Dvorac Šenbrun - Dunavski toranj - Baden

ROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD, NOVI SAD

Polazak oko 23:00 časa sa velikog parkinga Sava centra - savska strana  i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 24:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.

2. dan  OUTLET PARNDORF (www.designeroutletparndorf.at) - BEČ

Ulazak u Austriju u jutarnjim časovima. Usputno svraćanje do tržnog centra Parndorf, koji je veoma poznat u Evropi po radnjama najpoznatih svetskih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka...). Slobodno vreme za kupovinu. U podnevnim časovima nastavak putovanja prema Beču. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, Hundertvaser, novi deo grada Uno-city, Dunavski toranj... i šetnja kroz prvi becirk - Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Odlazak u hotel. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  BEČ - DVORAC ŠENBRUN -  VEČERA U RESTORANU - BEČ

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Šenbrun - letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u restoran na večeru. Noćenje.

4. dan  BEČ -- DUNAVSKI TORANJ - BADEN - BEČ

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativne posete Dunavskog tornja sa kojeg se pruža nezaboravan pogled na Beč i Dunav. U podnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do banje Baden, nadomak Beča. Po dolasku šetnja kroz mesto koje obiluje raskošom, još od početka XIX veka, kada je tu bila letnja rezidencija Cara Franca I. Betoven je svoja najpoznatija dela stvarao, baš ovde, inspirisan pejzažima banje, i danas je moguće posetiti kuću u kojoj je živeo. Poznata termalna kupališta upotpunjuju sliku grada koga nazivaju „grad bašti", zbog hiljade zasađenih ruža u gradskom jezgru. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima povratak u Beč. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Srbiji.

5. dan NOVI SAD - BEOGRAD - Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima.

(Kraj usluga)

C E N A :

Paket aranžman  / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

Opis

Termin putovanja

Hotel

Ukupna cena po osobi

Proleće

5 dana

08.05.-12.05.2014.

Mate 3* - u centru grada SPECIJALNA PONUDA

79 €

Mate 3* - u centru grada

99 €

Exe 4* - u centru grada

139 €

Proleće

5 dana

22.05.-26.05.2014.

Mate 3* - u centru grada SPECIJALNA PONUDA

79 €

Mate 3* - u centru grada

99 €

Exe 4* - u centru grada

139 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit banke na dan uplate.

Cene iz tabele su u evrima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smeštaj u Beču (2 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u hotelu po izboru sa 3* ili 4* u dvokrevetnim sobama
 • obilaske prema programu (Beč - panorama grada)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji,osigurana suma je 35.000€) - 6 € (osobe od 19 - 69 god.), 4 € ( deca od 0 meseci - 18 god.), 11 € (osobe od 70-84 god.)
 • ulaznice i fakultativne izlete

OPŠTE  INFORMACIJE  

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

 • Dvorac Šenbrun (sa ulaznicom Grand Tour) - 25 € odrasli / 15 € deca
 • Večera u restoranu - 20 € odrasli / 12 € deca
 • Banja Baden - 15 € odrasli/ 10 € deca
 • Dunavski toranj (sa ulaznicom) - 10 € / 5 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Za polaske 30.04.2014. odlazak za Parndorf će se pomeriti zbog neradnog dana praznika.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI: 

 • deca od 0 - 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • deca od 2 - 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
 • treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (sobe 1/2+1 se rade na upit).

SOPSTVENI PREVOZ: 

 • CENA ARANŽMANA SE UMANJUJE ZA 30 € (odrasli) i 20 € (deca od 2-12 god.)
 • pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
 • postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
 • ZA POLASKE TOKOM FEBRUARA, UKOLIKO PUTNICI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ, CENA ARANŽMANA SE NE UMANJUJE

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

 • NOVI SAD - polazak sa parkinga kod Lokomotive
 • OSTALA MESTA - postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd - Novi Sad - Horgoš (granica sa Mađarskom)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj je u Beču (Austrija) u hotelu u rangu 3* i 4*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta:

HOTEL IBIS BUDGET SANKT MARX u rangu 3* - nalazi se na oko 5 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza

Franzosengraben 15, A 1030 VIENNA, AUSTRIA

 http://www.accorhotels.com

Hotel se nalazi na svega 10 minuta vožnje od samog centra grada. Hotel ima restoran i parking. Sobe su sa kupatilom (odvojenim tušem i WC-om) , TV-om, bežičnom,  internet konekcijom, klimom, radnim stolom. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.

HOTEL U CENTRU GRADA 3* - nalazi se na oko 2 - 6 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza

Hotel MATE 3* - www.hotelmatedependance.com

Udaljen je oko 10 minuta vožnje od samog centra grada na par minuta hoda od linije gradskog prevoza. Hotel ima restoran i bar. Sobe su sa kupatilom T/WC, telefonom, TV-om i mini barom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.  

HOTELI U CENTRU GRADA 4*- nalaze se na oko 2 - 6 km od centra grada, na liniji gradskog prevoza

Hotel EXE 4*- http://www.exeviennahotel.com/EN/hotel.html i

Hotel ARTIS 4* http://www.artis-hotels.at/en/artis_hotel_vienna_rennweg/home/index.html   

Hotel AT Ananas 4* http://www.austria-trend.at/

Svi navedeni hoteli se nalaze u blizini stanice gradskog prevoza odakle se za 10-ak minuta dolazi do svih većih znamenitosti Beča. Sadrže restoran i bar. Sobe su sa kupatilom T/WC, telefonom, TV-om, fenom, mini barom. Doručak se služi po principu samoposluživanja. Trokrevetne sobe na upit.

HOTEL VAN CENTRA GRADA u rangu 3* - nalazi se na lokaciji do koje se do centra grada stiže za oko 20 minuta, na liniji je gradskog  prevoza.

Hotel AIRO TOWER, u rangu 3* - http://www.artis-hotels.at

Udaljen je oko 20 minuta vožnje od samog centra grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima restoran i bar. Sobe su sa kupatilom T/WC, telefonom, TV-om i mini barom.Doručak se služi po principu samoposluživanja. Trokrevetne sobe na upit.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • Objašnjenje: kontinentalni švedski sto - manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)

OPŠTE NAPOMENE:                      

 • Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
 • Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
 • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Cenovnik za Beč (sezona 2014.godine, autobus 5 dana) br.3 od 13.02.2014.

AKCIJA

Iskoristite first minute popust za nova putovanja. U ponudi su Venecija i Severna Italija

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja, ostali evropski gradovi.

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

CALL CENTAR: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016