baner-heder

Putovanja

Pretraga

Mapa sajta

Usluge

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte za popuste!

 

Atlantis The Palm 5* - Dubai 2019-20

1349 €

Prevoz:

avionom

5-10 dana

Atlantis The Palm 5* - Dubai 2019-20

 

- GARANTOVANO NAJNIŽA CENA! -

- FIKSNE CENE! -

- OGRANIČEN BROJ MESTA! -

- GARANTOVANI POLASCI! -

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE AVIO KARTE + TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ + PREDSTAVNIKA NA SRPSKOM

 

*** POPUST 100 € PO REZERVACIJI URAČUNAT U CENU ZA PRIJAVE DO 16.11. ***

>>> PUTUJTE BEZ VIZE! <<<

 

5, 6, 8 ili 10 dana, avionom

INDIVIDUALNI POLASCI

 

Elegantan i luksuzan hotel na peščanoj plaži, atraktivnog veštačkog arhipelaga u obliku palme „Palm Jumeirah", u Dubaiju. Udaljen je 37km od aerodroma, 15km od šetališta The Walk i plaže JBR, 12km od dela grada Dubai Marina.

Hotel raspolaže sa 1539 soba; ima ukupno 23 restorana i barova (internacionalna, azijska, kineska, japanska, italijanska, orijentalna, libanska kuhinja), 2 spoljašnja bazena, spa centar, salon lepote, fitnes, noćni klub, 3 terena za tenis sa tvrdom podlogom, stoni tenis, 2 kluba za decu, igralište za decu, salu za sastanke, prodavnice i butike.

U neposrednoj blizini hotelskog kompleksa se nalazi Aquaventure Waterpark (bez doplate za goste hotela), jedan od najvećih akva parkova na Bliskom Istoku, sa vodenim toboganima, brzim rekama; podvodni akvarijum "The Lost Chambers" (bez doplate za goste hotela); delfinarijum "Dolphin Bay" (doplata) i laguna sa morskim lavovima u "Sea Lion Point"(doplata).

Svaka soba, tipa Deluxe, površine do 45m2, ima kupatilo (odvojeni kada i tuš), klimu, TV, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), sef, fen za kosu, pristup wifi internet (doplata).

Doručak je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

www.atlantisthepalm.com

Ekstravagantni i svetlucavi Dubai. Otkrijte tajne prestonice luksuza!

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Individualni program putovanja: 

 

1. dan BEOGRAD - DUBAI  

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Dubai u 13h45 časova ILI u 14h55 časova-polasci ponedeljkom (let FZ 746, avio prevoznik Fly Dubai). Planirano vreme dolaska u Dubai 20h55-lokalno vreme ILI u 22h05-lokalno vreme/dolasci ponedeljkom. Transfer do izabranog hotela u Dubaiju. Individualni smeštaj. Noćenje.

2. - 4. ili 2. - 5. ili 2. - 7. ili 2. - 9. dan DUBAI

Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Mogućnost individualnih razgledanja i obilazaka: obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. Noćenja.

5. ili 6. ili 8. ili 10. dan DUBAI - BEOGRAD

Ranojutarnji transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Beograd u 09h05 časova-lokalno vreme ILI u 10h20 časova-lokalno vreme/povratak ponedeljkom (let FZ 745, avio prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Beograd u 12h50-lokalno vreme ILI u 14h05-lokalno vreme/povratak ponedeljkom.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Dubai-Beograd (važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.
 • Aerodromske takse  (ukupno oko 78,64 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 4 noćenja/3 usluge doručka ili 5 noćenja/4 usluge doručka ili 7 noćenja/6 usluga doručka ili 9 noćenja/8 usluga doručka, u izabranom hotelu u Dubaiju.
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog vodiča na srpskom ili engleskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija)
 • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Boravišna taksa u hotelu (plaćanje na recepciji, po dolasku: Hoteli 5*- 20 AED (oko 5.5USD) po osobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 4USD) po osobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3*- 10 AED (oko 3USD) po osobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice)
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Troškovi posredovanja u pribavljanju turističke vize za Ujedinjene Arapske Emirate (80 eur po osobi)
 • Nepomenute usluge.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit Banke na dan uplate.

Prilikom rezervacije uplaćuje se ukupan dinarski deo aranžmana i 60% ukupnog deviznog iznosa aranžmana. Ostatak aranžmana se uplaćuje najkasnije 25 dana pre početka korišćenja usluga.

Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

Mogućnost plaćanja platnim karticama MASTER, MAESTRO, VISA i DINA.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / Ujedinjeni Arapski Emirati-Dubai:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 85% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.
 • od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VIZA ZA UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE:

Za državljane Republike Srbije viza za Ujedinjene Arapske Emirate je potrebna.

Agenciji Travelland posreduje u pribavljanju elektronskih turističkih viza, u okviru aranžmana, sa 1 ulaskom.

Potrebno je izvršiti uplatu aranžmana u celosti i dostaviti, lično ili putem elektronske pošte, minimum 10 radnih dana pre polaska na putovanje, sledeću dokumentaciju:

 • Skeniranu kopiju pasoša u boji, u JPEG formatu - prva strana sa ličnim podacima i slikom + sve ostale strane.
 • Fotografiju u boji, pasoškog formata, na beloj pozadini (u JPEG formatu).
 • Skeniranu kopiju stranica pasoša u boji, u JPEG formatu, sa ulaznim i izlaznim pečatima UAE - važi samo za putnike koji su putovali u UAE.
 • Popunjen zahtev za vizu (popunjava agencija, dostaviti podatke elektronskom poštom).

Važne napomene za pribavljanje turističke vize za UAE:

Pasoš treba da važi najmanje 6 meseci od datuma povratka sa putovanja, sa dve uzastopne prazne stranice.

Agencija Travelland posreduje u pribavljanju turističkih viza za UAE:

- Za decu do 18 godina i putnike do 25 godina u pratnji roditelja, u okviru istog aranžmana.

- Za putnike preko 25 godina starosti.

Viza je elektronski dokument, koji se dobija e-poštom. Potrebno je vizu odštampati, poneti sa sobom na putovanje i pokazati Imigracionim službama u UAE, na aerodromu.

Ukoliko Imigraciona služba UAE ne odobri izdavanje turističke vize, zadržaće se troškovi aranžmana na ime izdavanja avio karte i smeštaja po posebnim uslovima otkaza ugovora za individualni aranžman, kada putnik otkaže ugovor o putovanju, ovog programa.

Imigraciona služba UAE zadržava diskreciono pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju radi odobrenja izdavanja turističke vize.

Organizator putovanja nije odgovoran ukoliko Imigraciona služba UAE, nakon prethodno izdate vize, ne odobri ulazak u zemlju. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELLAND DOO od 25.01.2017. su sastavni deo ovog programa. Program putovanja je sastavni deo ugovora o putovanju

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, prema Zakonu o obligacionim odnosima, Opštih uslova za osiguranje imovine i Posebnih uslova za Osiguranje od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku Organizator putovanja ima polisu osiguranja br. 30000001245 od 25.01.2017. do 25.01.2018. kod osiguravajućeg društva MILENIJUM-OSIGURANJE ADO, BEOGRAD, ul. Bulevar Mihajla Pupina 10L, 11070 Novi Beograd, Telefon: +381 (11) 715-2300, email: filijala.beograd@milenijum-osiguranje.rs

Travelland d.o.o., Licenca OTP 204/2010 od 12.02.2010.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija i Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italija, putovanja Češka, putovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Napomena: Svi popusti koji su naznačeni u cenovnicima odnose se samo na devizni deo i važe samo za osnovnu cenu (NE važe za doplate).

Napomena: Za neke hotele cenovnici su podeljeni po vrsti usluge ili sezonalnosti.
Odaberite odgovarajući tab iz cenovnika ispod.

***Avio takse uključene u cenu! ***

Tip sobe

Usluga

PERIOD PUTOVANJA - NOVEMBAR 2019

01.11.-05.11
02.11.-06.11
04.11.-08.11
05.11.-09.11
06.11.-10.11
08.11.-12.11
09.11.-13.11
11.11.-15.11
12.11.-16.11
13.11.-17.11
15.11.-19.11

16.11.-20.11
18.11.-22.11
19.11.-23.11
20.11.-24.11
22.11.-26.11
23.11.-27.11
25.11.-29.11
26.11.-30.11
27.11.-01.12
29.11.-03.12
30.11.-04.12

01.11.-06.11
03.11.-08.11
04.11.-09.11
05.11.-10.11
06.11.-11.11
08.11.-13.11
10.11.-15.11
11.11.-16.11
12.11.-17.11
13.11.-18.11
15.11.-20.11

17.11.-22.11
18.11.-23.11
19.11.-24.11
20.11.-25.11
22.11.-27.11
24.11.-29.11
25.11.-30.11
26.11.-01.12
27.11.-02.12
29.11.-04.12
30.11.-05.12

01.11.-08.11
02.11.-09.11
03.11.-10.11
04.11.-11.11
05.11.-12.11
06.11.-13.11
08.11.-15.11
09.11.-16.11
10.11.-17.11
11.11.-18.11
12.11.-19.11
13.11.-20.11
15.11.-22.11

16.11.-23.11
17.11.-24.11
18.11.-25.11
19.11.-26.11
20.11.-27.11
22.11.-29.11
23.11.-30.11
24.11.-01.12
25.11.-02.12
26.11.-03.12
27.11.-04.12
29.11.-06.12
30.11.-07.12

01.11.-10.11
02.11.-11.11
03.11.-12.11
04.11.-13.11
06.11.-15.11
08.11.-17.11
09.11.-18.11
10.11.-19.11
11.11.-20.11
13.11.-22.11
15.11.-24.11

16.11.-25.11
17.11.-26.11
18.11.-27.11
20.11.-29.11
22.11.-01.12
23.11.-02.12
24.11.-03.12
25.11.-04.12
26.11.-05.12
27.11.-06.12
29.11.-08.12
30.11.-09.12

5 dana

6 dana

8 dana

10 dana

4 noćenja

5 noćenja

7 noćenja

9 noćenja

Standard

ND

1349

1409

1819

2239

Doplata za 1/1 sobu

470

495

635

785

Treća odrasla osoba PL

1339

1399

1809

2229

1. Dete od 2-11,99 god ZL

369

369

369

369

 

Tip sobe

Usluga

PERIOD PUTOVANJA - DECEMBAR 2019

02.12.-06.12
03.12.-07.12
06.12.-10.12
07.12.-11.12
09.12.-13.12
10.12.-14.12

13.12.-17.12
14.12.-18.12
16.12.-20.12
17.12.-21.12
19.12.-23.12

02.12.-07.12
04.12.-09.12
06.12.-11.12
09.12.-14.12

11.12.-16.12
13.12.-18.12
14.12.-19.12
15.12.-20.12
16.12.-21.12
18.12.-23.12

02.12.-09.12
03.12.-10.12
04.12.-11.12
06.12.-13.12
07.12.-14.12
09.12.-16.12;

10.12.-17.12
11.12.-18.12
13.12.-20.12
14.12.-21.12
16.12.-23.12
17.12.-24.12
18.12.-25.12

02.12.-11.12
04.12.-13.12
07.12.-16.12
09.12.-18.12

10.12.-19.12
11.12.-20.12
14.12.-23.12
16.12.-25.12

5 dana

6 dana

8 dana

10 dana

4 noćenja

5 noćenja

7 noćenja

9 noćenja

Standard

ND

1349

1409

1819

2239

Doplata za 1/1 sobu

470

495

635

785

Treća odrasla osoba PL

1339

1399

1809

2229

1. Dete od 2-11,99 god ZL

369

369

369

369

 

Tip sobe

Usluga

PERIOD PUTOVANJA - JANUAR 2020

05.01.-09.01.
06.01.-10.01.
07.01.-11.01.
08.01.-12.01.
09.01.-13.01.
10.01.-14.01.
11.01.-15.01.
12.01.-16.01.
13.01.-17.01.
14.01.-18.01.
15.01.-19.01.
16.01.-20.01.
17.01.-21.01.

18.01.-22.01.
19.01.-23.01.
20.01.-24.01.
21.01.-25.01.
22.01.-26.01.
23.01.-27.01.
24.01.-28.01.
25.01.-29.01.
26.01.-30.01.
27.01.-31.01.
28.01.-01.02.
29.01.-02.02.
30.01.-03.02.
31.01.-04.02.

05.01.-10.01.
06.01.-11.01.
07.01.-12.01.
08.01.-13.01.
09.01.-14.01.
10.01.-15.01.
11.01.-16.01.
12.01.-17.01.
13.01.-18.01.
14.01.-19.01.
15.01.-20.01.
16.01.-21.01.
17.01.-22.01.

18.01.-23.01.
19.01.-24.01.
20.01.-25.01.
21.01.-26.01.
22.01.-27.01.
23.01.-28.01.
24.01.-29.01.
25.01.-30.01.
26.01.-31.01.
27.01.-01.02.
28.01.-02.02.
29.01.-03.02.
30.01.-04.02.
31.01.-05.02.

05.01.-12.01.
06.01.-13.01.
07.01.-14.01.
08.01.-15.01.
09.01.-16.01.
10.01.-17.01.
11.01.-18.01.
12.01.-19.01.
13.01.-20.01.
14.01.-21.01.
15.01.-22.01.
16.01.-23.01.
17.01.-24.01.

18.01.-25.01.
19.01.-26.01.
20.01.-27.01.
21.01.-28.01.
22.01.-29.01.
23.01.-30.01.
24.01.-31.01.
25.01.-01.02.
26.01.-02.02.
27.01.-03.02.
28.01.-04.02.
29.01.-05.02.
30.01.-06.02.
31.01.-07.02.

05.01.-14.01.
06.01.-15.01.
07.01.-16.01.
08.01.-17.01.
09.01.-18.01.
10.01.-19.01.
11.01.-20.01.
12.01.-21.01.
13.01.-22.01.
14.01.-23.01.
15.01.-24.01.
16.01.-25.01.
17.01.-26.01.

18.01.-27.01.
19.01.-28.01.
20.01.-29.01.
21.01.-30.01.
22.01.-31.01.
23.01.-01.02.
24.01.-02.02.
25.01.-03.02.
26.01.-04.02.
27.01.-05.02.
28.01.-06.02.
29.01.-07.02.
30.01.-08.02.
31.02.-09.02.

5 dana

6 dana

8 dana

10 dana

4 noćenja

5 noćenja

7 noćenja

9 noćenja

Standard

ND

1349

1409

1819

2239

Doplata za 1/1 sobu

470

495

635

785

Treća odrasla osoba PL

1339

1399

1809

2229

1. Dete od 2-11,99 god ZL

369

369

369

369

 

Tip sobe

Usluga

PERIOD PUTOVANJA - FEBRUAR 2020

01.02.-05.02.
02.02.-06.02.
03.02.-07.02.
04.02.-08.02.
05.02.-09.02.
06.02.-10.02.
07.02.-11.02.
08.02.-12.02.
09.02.-13.02.
10.02.-14.02.
11.02.-15.02.
12.02.-16.02.
13.02.-17.02.
14.02.-18.02.
15.02.-19.02.

16.02.-20.02.
17.02.-21.02.
18.02.-22.02.
19.02.-23.02.
20.02.-24.02.
21.02.-25.02.
22.02.-26.02.
23.02.-27.02.
24.02.-28.02.
25.02.-29.02.
26.02.-01.03.
27.02.-02.03.
28.02.-03.03.
29.02.-04.03.

01.02.-06.02.
02.02.-07.02.
03.02.-08.02.
04.02.-09.02.
05.02.-10.02.
06.02.-11.02.
07.02.-12.02.
08.02.-13.02.
09.02.-14.02.
10.02.-15.02.
11.02.-16.02.
12.02.-17.02.
13.02.-18.02.
14.02.-19.02.

15.02.-20.02.
16.02.-21.02.
17.02.-22.02.
18.02.-23.02.
19.02.-24.02.
20.02.-25.02.
21.02.-26.02.
22.02.-27.02.
23.02.-28.02.
24.02.-29.02.
25.02.-01.03.
26.02.-02.03.
27.02.-03.03.
28.02.-04.03.
29.02.-05.03.

01.02.-08.02.
02.02.-09.02.
03.02.-10.02.
04.02.-11.02.
05.02.-12.02.
06.02.-13.02.
07.02.-14.02.
08.02.-15.02.
09.02.-16.02.
10.02.-17.02.
11.02.-18.02.
12.02.-19.02.
13.02.-20.02.
14.02.-21.02.

15.02.-22.02.
16.02.-23.02.
17.02.-24.02.
18.02.-25.02.
19.02.-26.02.
20.02.-27.02.
21.02.-28.02.
22.02.-29.02.
23.02.-01.03.
24.02.-02.03.
25.02.-03.03.
26.02.-04.03.
27.02.-05.03.
28.02.-06.03.
29.02.-07.03.

01.02.-10.02.
02.02.-11.02.
03.02.-12.02.
04.02.-13.02.
05.02.-14.02.
06.02.-15.02.
07.02.-16.02.
08.02.-17.02.
09.02.-18.02.
10.02.-19.02.
11.02.-20.02.
12.02.-21.02.
13.02.-22.02.
14.02.-23.02.

15.02.-24.02.
16.02.-25.02.
17.02.-26.02.
18.02.-27.02.
19.02.-28.02.
20.02.-29.02.
21.02.-01.03.
22.02.-02.03.
23.02.-03.03.
24.02.-04.03.
25.02.-05.03.
26.02.-06.03.
27.02.-07.03.
28.02.-08.03.
29.02.-09.03.

5 dana

6 dana

8 dana

10 dana

4 noćenja

5 noćenja

7 noćenja

9 noćenja

Standard

ND

1349

1409

1819

2239

Doplata za 1/1 sobu

470

495

635

785

Treća odrasla osoba PL

1339

1399

1809

2229

1. Dete od 2-11,99 god ZL

369

369

369

369

 

Tip sobe

Usluga

PERIOD PUTOVANJA - MART 2020

01.03.-05.03.
02.03.-06.03.
03.03.-07.03.
04.03.-08.03.
05.03.-09.03.
06.03.-10.03.
07.03.-11.03.
08.03.-12.03.
09.03.-13.03.
10.03.-14.03.
11.03.-15.03.
12.03.-16.03.
13.03.-17.03.
14.03.-18.03.
15.03.-19.03.

16.03.-20.03.
17.03.-21.03.
18.03.-22.03.
19.03.-23.03.
20.03.-24.03.
21.03.-25.03.
22.03.-26.03.
23.03.-27.03.
24.03.-28.03.
25.03.-29.03.
26.03.-30.03.
27.03.-31.03.
28.03.-01.04.
29.03.-02.04.
30.03.-03.04.
31.03.-04.04.

01.03.-06.03.
02.03.-07.03.
03.03.-08.03.
04.03.-09.03.
05.03.-10.03.
06.03.-11.03.
07.03.-12.03.
08.03.-13.03.
09.03.-14.03.
10.03.-15.03.
11.03.-16.03.
12.03.-17.03.
13.03.-18.03.
14.03.-19.03.
15.03.-20.03.

16.03.-21.03.
17.03.-22.03.
18.03.-23.03.
19.03.-24.03.
20.03.-25.03.
21.03.-26.03.
22.03.-27.03.
23.03.-27.03.
24.03.-28.03.
25.03.-29.03.
26.03.-30.03.
27.03.-31.03.
28.03.-01.04.
29.03.-02.04.
30.03.-03.04.
31.03.-04.04.

01.03.-08.03.
02.03.-09.03.
03.03.-10.03.
04.03.-11.03.
05.03.-12.03.
06.03.-13.03.
07.03.-14.03.
08.03.-15.03.
09.03.-16.03.
10.03.-17.03.
11.03.-18.03.
12.03.-19.03.
13.03.-20.03.
14.03.-21.03.
15.03.-22.03.

16.03.-23.03.
17.03.-24.03.
18.03.-25.03.
19.03.-26.03.
20.03.-27.03.
21.03.-28.03.
22.03.-29.03.
23.03.-30.03.
24.03.-31.03.
25.03.-01.04.
26.03.-02.04.
27.03.-03.04.
28.03.-04.04.
29.03.-05.04.
30.03.-06.04.
31.03.-07.04.

01.03.-10.03.
02.03.-11.03.
03.03.-12.03.
04.03.-13.03.
05.03.-14.03.
06.03.-15.03.
07.03.-16.03.
08.03.-17.03.
09.03.-18.03.
10.03.-19.03.
11.03.-20.03.
12.03.-21.03.
13.03.-22.03.
14.03.-23.03.
15.03.-24.03.

16.03.-25.03.
17.03.-26.03.
18.03.-27.03.
19.03.-28.03.
20.03.-29.03.
21.03.-30.03.
22.03.-31.03.
23.03.-01.04.
24.03.-02.04.
25.03.-03.04.
26.03.-04.04.
27.03.-05.04.
28.03.-06.04.
29.03.-07.04.
30.03.-08.04.
31.03.-09.04.

5 dana

6 dana

8 dana

10 dana

4 noćenja

5 noćenja

7 noćenja

9 noćenja

Standard

ND

1349

1409

1819

2239

Doplata za 1/1 sobu

470

495

635

785

Treća odrasla osoba PL

1339

1399

1809

2229

1. Dete od 2-11,99 god ZL

369

369

369

369

Legenda tabele: ND-noćenje sa doručkom, PP-polupansion (doručak-večera),

UZ DOPLATU - pre polaska na putovanja - Mogućnost izbora:

-smeštaja u drugom hotelu ili istom hotelu drugog tipa sobe, u odnosu na navedeni u tabeli

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Avio prevoz na relaciji Beograd-Dubai-Beograd (važi do popunjenosti promotivnih sedišta ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta, na pomenutoj klasi, moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), sa dozvoljenih maksimalnih 20 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi.
 • Aerodromske takse  (ukupno oko 78,64 eur po osobi-podložne su promeni, do dana polaska na putovanje),
 • (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god-nemaju pravo na besplatan prtljag).
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama smeštajnog tipa prema tabeli, na bazi 4 noćenja/3 usluge doručka ili 5 noćenja/4 usluge doručka ili 7 noćenja/6 usluga doručka ili 9 noćenja/8 usluga doručka, u izabranom hotelu u Dubaiju.
 • Kolektivni transferi prema programu.
 • Asistencija lokalnog predstavnika na srpskom jeziku (ne podrazumeva se svakodnevna i celodnevna asistencija)
 • Troškovi organizacije putovanja.
 • U cenu aranžmana je uključen PDV (porez na dodatu vrednost), a ne iskazuje se prema Članu 35. Zakona o PDV-u (stav 7).

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Obroci, piće i filmovi tokom leta (doplata kabinskom osoblju u avionu, kreditnom karticom)
 • Boravišna taksa u hotelu (plaćanje na recepciji, po dolasku: Hoteli 5*- 20 AED (oko 5.5USD) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 4USD) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3*- 10 AED (oko 3USD) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice)
 • Troškovi fakultativnih izleta i poseta, individualnih razgledanja i obilazaka.
 • Troškovi međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
 • Nepomenute usluge.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke, za efektivu, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

 • gotovinski - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
 • uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 60% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA INDIVIDUALNI ARANŽMAN / Ujedinjeni Arapski Emirati-Dubai/Ras Al Kajma:

Ukoliko putnik otkaže ugovor o putovanju:

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana do 34 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 60% ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i/ili troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 33 dan do 26 dana pre početka putovanja, zadržava se iznos od 85% od ukupne cene aranžmana, na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

-od momenta rezervacije i ugovaranja aranžmana od 25 dana pre početka putovanja do 1 dan pre početka putovanja, i na dan putovanja: zadržava se 100% od ukupne cene aranžmana na ime troškova izdavanja avio karte i troškova smeštaja.

VAŽNO - Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA - najam apartmana ili studija, ND - noćenje s doručkom, PP - polupansion (doručak i večera), PA - pun pansion (doručak ručak i večera), AI - All Inclusive (sve uključeno), UAI - Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU - studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP - apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP - duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ - mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL - odrasla osoba, CHD - dete, INF - infant dete do 2 godine, AC - Air Conditioner, klima uređaj,

© Travelland d.o.o. Turistička agencija | Beograd | Dobračina 43

Licenca: OTP 204/2010

TELEFONI: 011/328.4953 | 011/328.4293 | 011/324.7821 | 011/324.6721 | 011/324.6591 | 011/324.9016